• 011 / 8231 422
  • komun@verat.net

Почела изградња канализације на делу општине Младеновац

21. Maрт 2018. 14:20

Градски менаџер Горан Весић, директор Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда Бранислав Поповић, председник општине Младеновац Владан Глишић и директор ЈКП Младеновац Владета Лучић, су посетили радове на изградњи канализационе мреже на путу између месних заједница Селтерс и Кораћица.Весић је том приликом рекао да грађани у другој половини године могу бити прикључени на тај систем.

"Годину дана смо интензивно радили на овом пројекту и веома смо задовољни због почетка радова. Биће урађена канализациона мрежа у дужини од 1.900 метара, а биће обухваћена Ливадарска и Босанска улица. Овде постоји фекални колектор и грађани ће већ у другој половини године моћи да се прикључе "

објаснио је Весић. "Након тога, изградња постројења почиње, што значи да ће људи који живе у њој моћи да се прикључе на канализацију, како више отпадне воде не улијећу у ријеку. Што се тиче регионалног водовода Макиш - Младеновац, у овом тренутку радови су дошли до Мале Иванче. Тај пројекат је 2014. године био потпуно "мртав", а од тада до данас је уложено око 57 милиона евра.

Вести и догађања

Погледај све вести